Wie zijn wij

De vrijwilligers verzorgen een gevarieerd pakket :

  • Cursussen en workshops
  • Wandelingen
  • Lezingen en presentaties
  • Reizen, excursies en andere activiteiten

Het seizoen loopt langzaam op zijn einde en graag willen we iedereen bedanken voor uw deelname aan een cursus of andere activiteit van Gilde De Graven. We hopen van ganser harte dat het naar genoegen was en zien u graag weer terug in het nieuwe seizoen.
Het aanbod wordt weer groot, enorm gevarieerd en daardoor ook aantrekkelijk. Onder het motto LEERZAAM, GEZELLIG en BETAALBAAR zijn al onze activiteiten te scharen.
Hier op de website kunt u de activiteiten van het programmajaar 2022-2023 geleidelijk aan zien verschijnen.
In de tussentijd gaan al onze 60 vrijwilligers voor u aan de slag om straks weer een puik programma 2022-2023 te kunnen presenteren. Wilt u toch 24/7 op de hoogte blijven kunt u deze website in de gaten houden, u aanmelden als volger bij onze Facebookpagina of ons Instagram account volgen, waar alle nieuwigheden uiteraard snel langskomen.

Laatste nieuws

Geelbuikvuurpad en Vroedmeesterpad

Dit is een lezing waarin de levenswijze en de verspreiding en beschermingsmaatregelen van de vroedmeesterpad en geelbuikvuurpad aan de hand van beeldmateriaal wordt toegelicht. Onze deskundige Wil Niessen uit Grevenbicht gaat u via een interessante presentatie toelichten dat Limburg en dan met name het Heuvelland is bekend om het voorkomen van de meest bedreigde amfibieën…

Lees meer

Open dag

Op zaterdag 10 september houden we onze, inmiddels traditionele Open…

Lees meer

Waarom het Gilde

Enthousiast team

Gilde de Graven (voorheen Gilde Westelijke Mijnstreek) is aangesloten bij Stichting Gilde Nederland; een koepelorganisatie van circa 50 zeer actieve Gilden. Bij deze Gilden, verspreid over heel Nederland, delen vrijwilligers belangeloos hun kennis, kunde en ervaring. Met tijd en aandacht.

Betaalbare prijzen

De prijzen zijn aantrekkelijk omdat het Gilde een vrijwilligersorganisatie is en bovendien de steun geniet van diverse gemeenten in het werkgebied.

Onze reputatie is het bewijs

Wil je op de hoogte worden gehouden van al onze activiteiten ?
Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief