Wie zijn wij

De vrijwilligers verzorgen een gevarieerd pakket :

  • Cursussen en workshops

  • Wandelingen

  • Lezingen en presentaties

  • Uitstapjes en andere activiteiten

Programma

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen die de komende maand(en) nog op het programma staan. U kunt zelf kiezen in welk formaat door de diverse opties uit te proberen : maandelijks, wekelijks, dagelijks of tegel.

Bekijk het programma

Waarom het Gilde

Enthousiast team

Gilde de Graven (voorheen Gilde Westelijke Mijnstreek) is aangesloten bij Stichting Gilde Nederland; een koepelorganisatie van circa 50 zeer actieve Gilden. Bij deze Gilden, verspreid over heel Nederland, delen vrijwilligers belangeloos hun kennis, kunde en ervaring. Zo’n 70 vrijwilligers met een bak aan talent en ervaring zorgen bij Gilde de Graven voor leerzame, gezellige en betaalbare activiteiten.

Betaalbaar leerzaam gezellig

De prijzen zijn aantrekkelijk omdat het Gilde een vrijwilligersorganisatie is en bovendien de steun geniet van diverse gemeenten in het werkgebied. Iedereen kan inschrijven; er is geen lidmaatschap of iets dergelijks nodig. Niet aarzelen….probeer het gewoon eens!
Bij aanmelding voor een activiteit wordt u automatisch de eerstvolgende Nieuwsbrief toegezonden. Als u de toezending niet op prijs stelt kunt u onmiddellijk de verzending stopzetten door u uit te schrijven onderaan in de Nieuwsbrief.

Wil je zonder een inschrijving op de hoogte worden gehouden van al onze activiteiten ?
Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief :