Menu Sluiten

Excursie naar de Heemtuin Windraak 14 mei 2019

Gilde De Graven organiseert een wandelexcursie naar de Heemtuin van het IVN in Munstergeleen. Om 14.30 uur is het vertrek vanaf de locatie van Gilde De Graven aan de Pancratiusstraat 24 in Munstergeleen. In een half uurtje wandelen we naar de heemtuin aan het Steengraafpad 50, richting Windraak. Voor deelnemers met een fysieke beperking wordt een verkeerontheffing geregeld omdat in het natuurgebied geen verkeer is toegestaan.

De Heemtuin van Munstergeleen in Zuid-Limburg is een tuin, zoals er maar weinig zijn. Ze ligt midden in een natuurgebied en alleen al de weg erheen is prachtig. Het is een zogenaamde “holle weg”, waarvan er nog maar weinig in Limburg zijn.

De heer Hub Mulders, natuurgids, zal ter plekke een presentatie verzorgen. De lezing wordt afgesloten met een kopje koffie/thee en natuurlijk gaat u deze fantastische tuin bezoeken. De excursie gaat onder alle weersomstandigheden door en zal rond de klok van 17.00 uur afgelopen zijn.

Kosten
De bijdrage voor deze excursie is € 1,00 p.p. en deze zal aan het begin van de excursie door de begeleiding van Gilde De Graven contant worden geïncasseerd.

Wat moet u doen als u mee wilt gaan?
Aanmelden is verplicht en dat kunt u doen door u hieronder in te schrijven.
Uiterlijke aanmeldmoment is vrijdagochtend 10 mei a.s. vóór 12 uur.

Mogen wij ook U begroeten?

Inschrijven