Menu Sluiten

Facebook

Hoewel Facebook niet altijd positief in het nieuws komt is het nog steeds het grootste social medium in Nederland en blijft populair onder Nederlandse gebruikers en met name 65-plussers vinden hun weg steeds meer naar Facebook.

Wat is Facebook? Facebook is een internationaal sociaal platform voor het leggen van contacten met familie, vrienden en kennissen. Facebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen. Er zijn meer dan 2 miljard gebruikers actief (per juni 2017). Dat zijn meer mensen dan inwoners in Europa, oftewel 1 op de 7 mensen op aarde.

Fan van bepaalde artiesten, kunstenaars, landen en/of steden, bedrijven, winkels, producten? Vindt gelijkgestemden over de gehele wereld en ook in Nederland? Wilt u evenementen of feesten in zeer korte tijd organiseren? Dit kan gemakkelijk met Facebook.

Kijk naar al die mensen uit diverse landen, hun hobby’s, hun interesses, hun foto’s, hun video’s, hun relaties, hun verhalen, etc. Dat kan allemaal als je een Facebookaccount hebt!

In deze cursus van twee avonden komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Aanmaken van een profiel
  • Profielgegevens beheren
  • Vrienden zoeken en toevoegen
  • De startpagina en je tijdlijn
  • Foto’s en video’s beheren
  • Privacy instellingen

Aan het eind van elke avond is er ruimte om eigen gerichte vragen te stellen, mits deze nog niet aan bod zijn gekomen in de cursus.

Duur
De cursus omvat een 2-tal lessen van telkens 2 uur.

Data en locatie
De cursus start op 7 november 2019 op donderdag van 19.00 – 21.15 uur.
De cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie in Elsloo.

Kosten
De kosten van deze cursus bedragen € 25,-.

Benodigde materialen
Het is de bedoeling dat u uw eigen smartphone of tablet meebrengt.

Heeft u interesse in deze cursus, schrijf U dan direct in:

Inschrijven