Ine Caubo uit Stein geeft al 12,5 jaar als vrijwilliger schilderlessen voor Gilde de Graven :
“In 2009 werd ik door Rika Maiz gebeld met de vraag of schildersles wilde komen geven. Na een rondleiding was het Jos Gerards die mijn overtuigde om les te komen geven.
Schilderen is mijn passie, ik ga graag met mensen om en het geeft voldoening als mensen tevreden zijn met het eindresultaat. Toen mijn kinderen zelfstandig waren ging ik op zoek naar een hobby. In 1989 ben ik begonnen met schilderen in een activiteitencentrum. Aansluitend heb ik schildersles gehad bij de volksuniversiteit. In 2001 ben ik gestart met de kunstacademie in Maasmechelen, hier ben ik in 2006 afgestudeerd. Het is bijzonder fijn om de laagdrempeligheid van Gilde te ervaren, het is mooi om te zien hoe fijn iedereen met elkaar omgaat en elkaar respecteert. Elke week kom ik met veel plezier schilderles geven.”
Wij danken Ine voor haar inzet de afgelopen jaren en hopen haar nog vele jaren te mogen verwelkomen.