Menu Sluiten

Lange Wandeltochten

Overzicht van geplande wandelingen 2019

26 november Beekdalenroute (omgeving Nuth)

Elke laatste dinsdag van de maand ( met uitzondering van juli, augustus en december) organiseert Gilde De Graven een mooie natuurwandeling.

Bij deze tochten gaan de wandelaars onder begeleiding van natuurgidsen op stap voor een tocht van circa 15 km. Steeds wordt in een ander deel van Limburg gewandeld. De gidsen verkennen deze wandelingen van tevoren uitvoerig, zodat de veiligheid van de deelnemers zo goed mogelijk wordt gewaarborgd.

Het wandeltempo is rustig en ontspannend voor deelnemers van elke leeftijd. Niet het tempo of afstand is bepalend voor deze wandelingen, maar het sociale aspect. Deze wandelingen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die graag met anderen samen een mooie wandeltocht willen maken. Vandaar dat we in de loop der jaren een vrijwel vaste groep wandelaars mogen begroeten. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten en zal zich direct thuis voelen binnen de groep. Afgelopen jaar hebben we dan ook weer een aantal nieuwe wandelaars mogen begroeten, die al snel het gemoedelijke karakter van de overige wandelaars hebben weten te waarderen.

Ook houden we steeds een korte pauze in de ochtenduren en vervolgens een langere middagpauze met koffie en vlaai.

Kosten
De kosten kunnen variëren, maar zullen meestal rond de € 7,00 zijn.

Indien een gedetailleerde beschrijving over de eerst volgende wandeling beschikbaar is vind U die hieronder.

Naast de wandelingen organiseren we ook ieder jaar een mooie fietstocht in de zomer die zich op veel belangstellende kan verheugen.

    Mogen wij ook U begroeten?

    Inschrijven

    Impressie van de wandeltochten