Welkom bij onze cursus “Le Tour de France en chansons”! In deze cursus gaan we op een muzikale reis door Frankrijk en verkennen we de rijke traditie van Franse chansons die verbonden zijn met de beroemde Tour de France. Van levendige volksliederen tot iconische nummers die de geest van de Tour belichamen, we duiken in de geschiedenis, de cultuur en de betekenis achter deze prachtige muziek.

Tijdens onze cursus zullen we luisteren naar verschillende chansons die verband houden met de Tour de France, de verhalen achter de liedjes ontdekken en de artistieke en historische context verkennen. Of je nu een liefhebber bent van Franse muziek, een fan van de Tour de France, of gewoon geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe culturele aspecten, deze cursus biedt een boeiende en verrijkende ervaring voor iedereen.

Dus maak je klaar om te genieten van de melodieën en de verhalen die deze cursus te bieden heeft, en laten we samen de schoonheid en de passie van de Franse muziek en de Tour de France ontdekken!