Menu Sluiten

Lezing De geheimen van de e-bike 17 februari 2020

Wil je een e-bike kopen? Alles weten over e-bikes? Bij aanschaf van een elektrische fiets kijken mensen vooral naar het type motor met de ondersteuning, de plaats van de motor en de actieradius.  Hoe zit het met de aandrijflijn, de combinatie van motor, accu en display? Belangrijk natuurlijk, maar ook belangrijk is de rest van de fiets. In welke houding kan ik het beste fietsen? Comfortabel of sportief? Is een verende voorvork en een verende zadelpen wel nodig?

Als je een e-bike gaat kopen kom je allerlei begrippen tegen zoals watt, wattuur, maximaal koppel, laadstroom, actieradius en vermogen. Wat betekenen ze en moet ik dat allemaal wel weten?

Ga je voor een e-bike of een speed pedelec? Duur of goedkoop, nieuw of tweedehands en hoe zit het met de garantie en het onderhoud?

Twee deskundigen van de Fietsersbond vertellen vanuit de theorie maar m.n. uit de praktijk (fietsreis naar Santiago de Compostella) hun verhalen over de e-bike.

Pascal Hensels van 2-Wielers Hensels uit Munstergeleen biedt de wielerliefhebber een complete scala inclusief e-bikes en hij gaat je vertellen waar je op moet letten en zal al je vragen naar eer en geweten beantwoorden.

Datum en locatie
Maandag 17 februari 2020 aanvang 15.00 uur in Munstergeleen.

Kosten
Deze lezing kost 5,00 euro incl. 1 consumptie.

Wat moet U doen als U de lezing wilt bijwonen?
Aanmelden is verplicht en dat kunt u doen door u hieronder in te schrijven.

Na inschrijving en bij voldoende deelname ontvangt U bericht hoe en wanneer de kosten kunnen worden overgemaakt om de deelname definitief te maken.

Mogen wij ook U begroeten?

Inschrijven