Muziek zelf spelen is hot!

Velen van ons hebben in het verleden een muziekinstrument bespeeld en willen dit weer gaan doen. Daarnaast zijn er mensen die nog nooit een instrument in hun handen hebben gehad. De drempel is vaak te hoog bij senioren om een instrument te bespelen of dit weer op te pakken.

Een instrument spelen blijkt goed te zijn voor de hersenen en men beleefd er ook nog veel plezier aan zeker als je dit samen met anderen doet b.v. in een orkest.

Samen muziek maken maakt vrolijk en brengt jezelf en anderen in beweging!

Gilde De Graven wil het komend jaar op een of andere manier muziekonderwijs voor de actieve 50-plusser in haar activiteitenprogramma opnemen. De vorm waarin is bespreekbaar.

Hiervoor zijn wij op zoek naar:

Docenten muziekles die als vrijwilliger les willen geven aan 50-plussers

Wij denken hierbij niet alleen aan oud-muziek docenten en oud dirigenten, maar ook aan ervaren muzikanten die in een fanfare of harmonie spelen of gespeeld hebben en al gewend waren junioren op te leiden.

En natuurlijk zijn we op zoek naar leerlingen en oud-muziekbeoefenaars/spelers.

Aanmelden kan nu al maar we kunnen pas starten al we voldoende deelnemers en docenten hebben. Schrijf een e-mail naar info@gildedegraven.nl met uw telefoonnummer erbij en voorzitter John Arets neemt contact met u op.

Toekomstmuziek: We have a dream……..“Het Gilde De Graven harmonieorkest”

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd

Stuur reactie