Menu Sluiten

Vacature Cursusleider van een bijzondere hobby of liefhebberij

Wilt u uw deskundigheid inzetten via een cursus, workshop, lezing of anderszins om anderen plezierige momenten te bieden en kennis te laten opdoen?

Wij kunnen u een ‘podium’ bieden om uw bijzondere hobby, uw speciale kennis en kunde en uw levenservaringen over te dragen aan anderen. Door middel van les- en activiteitenruimtes met faciliteiten kunt u gemakkelijk op tijden dat het u schikt en zo vaak als u zelf wil, anderen laten ervaren wat u bijzonder vindt.
Hebt u een mooie hobby, een aparte passie, een bijzondere professie en/of interessante wetenswaardigheden in uw ransel dan zijn er altijd mensen die dat van u willen horen, zien en/of meemaken.
Gilde De Graven wil graag met u in contact komen om u de mogelijkheid te geven uw plezier en uw kennis over te dragen. Wij zorgen voor de faciliteiten en de mensen die uw verhaal willen horen. Als u bereid bent om uw aanbod vrijwillig aan te bieden, zullen we snel tot een deal kunnen komen.
Kijk eens op onze website om te zien wat we nu al aanbieden! We willen echter heel graag een ruimer aanbod samenstellen met uw hulp wellicht……………neem contact met ons op en we zullen snel een afspraak maken!

Tegenprestatie
Al onze vrijwilligers (cursusleiders, coördinatoren, kantoormedewerkers en bestuursleden) zetten zich belangeloos in, zonder daarvoor een vergoeding te ontvangen. Noodzakelijke kosten worden uiteraard wel vergoed. Jaarlijks organiseren we een of twee gezellige bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers met een hapje en een drankje, als dank voor de inzet gedurende het cursusjaar.