Menu Sluiten

Vacature PR en communicatie

We zoeken een vrijwilliger die vertrouwd is met PR, Communicatie en eventueel Marketing die m.n. de naamsbekendheid van Gilde De Graven kan vergroten.

Gilde De Graven is een dienstverlenende stichting die uitsluitend bestaat uit vrijwilligers. Zij stellen hun specifieke kennis, kunde en ervaring belangeloos ter beschikking. De corebusiness van Gilde bestaat uit het aanbieden van cursussen en andere activiteiten, waarbij op een gezellige manier ‘een leven lang leren’ wordt waar gemaakt en dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Als vrijwilliger PR & Communicatie werk je samen met de secretaris van Gilde De Graven. Communicatie is er op gericht bestaande vrijwilligers aan ons te binden, nieuwe vrijwilligers te werven en de regionale zichtbaarheid van Gilde De Graven te vergroten. Het bijhouden van contacten met de media (pers, plaatselijke periodieken en lokale omroepen) en het beheren van de social media kanalen behoren ook tot de werkzaamheden.

Tegenprestatie
Al onze vrijwilligers (cursusleiders, kantoormedewerkers en bestuursleden) zetten zich belangeloos in, zonder daarvoor een vergoeding te ontvangen. Noodzakelijke onkosten worden uiteraard wel vergoed. Bij goede financiële resultaten is er een beperkte eindejaarsuitkering mogelijk en tweemaal per jaar wordt een gezellige activiteit georganiseerd voor onze vrijwilligers.