In 2022 kunt u met Gilde De Graven gaan wandelen in Oostenrijk: een nieuw concept!

Zelf regelt u uw reis en verblijf en een wandelgids van Gilde De Graven begeleidt u op een korte kennismakingswandeling door Fiss op zondag 24 juli 2022 van 16.30 tot 17.30 uur (vertrek bij het pleintje bij de Dorpskerk/restaurant Dorfstadl) en tijdens 2 lange wandelingen op maandag 25 juli en woensdag 27 juli 2022 (samenkomst bij de gondels in Fiss telkens om 9.30 uur).

Waar gaat u naar toe?
Serfaus – Fiss – Ladis liggen op een hoogvlakte van meer dan 1.400 meter in de bergen van Tirol. Het gebied heeft meer dan 2.000 zonuren per jaar en is ideaal voor gezinnen en levensgenieters. Dankzij de ondergrondse metro in Serfaus, de vele gondels en de wandelbussen heb je de auto in deze dorpen eigenlijk niet nodig.
Indien u de heuvels in Zuid-Limburg goed verteert kunt u de lange wandelingen van ongeveer 15 km makkelijk aan. We wandelen met een gemiddelde van ongeveer 3,5 km/h en onderweg zijn er voldoende mogelijkheden voor een ‘verschnaufpause’ in een van de vele mooie berghutten of restaurants. Tussen 15 en 16 uur zijn we weer terug bij het vertrekpunt.

Lees hier alle details