Menu Sluiten

Wandeltocht De Voerstreek 30 april 2019

Voor deze wandeling gaan we een bezoek brengen aan het land van Herve. Dit ligt net over de grens in De Voerstreek. Hier ligt het bekende plaatsje Aubel, dat tevens het uitgangspunt is voor onze wandeling. Tijdens deze afwisselende wandeling met hellingen, afwisselende vergezichten, mooie stukken bos en uitgestrekte weilanden gaan we richting Clermont. Dit dorp wordt bestempeld als één van de mooiste dorpen van Wallonië. Gedurende onze wandeling passeren we tweemaal het riviertje Berwinneen u loopt circa 1 km over de voormalige spoorbaan “Ligne 38” waar de rails heeft plaats gemaakt voor een prachtige wandelroute. Kortom, het belooft weer een mooie natuurwandeling te worden door de prachtige Voerstreek.

Lengte tocht
De gehele tocht is ca. 13,5 km lang.

Wanneer
Dinsdag 30 april 2019.

Verzamelen
We verzamelen weer om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij ons nieuwe Gildekantoor Pancratiusstraat 23 in Munstergeleen. Na carpooling vertrekken we hier stipt op tijd naar de parkeerplaats gelegen bij restaurant Le Grill de la Clouse, Roebroek 22 in Aubel.

De wandeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg voor gepaste kleding, goed schoeisel en een lunchpakket. U wandelt mee op eigen risico. Iedereen mag meewandelen, want u hoeft geen lid van Gilde De Graven te zijn.

Kosten
€ 6,00 per deelnemer.

Inschrijven
Om aan deze wandeltocht te kunnen deelnemen moet u zich vóór 12 uur vrijdag 26 april aanmelden op ons kantoor.
Zonder aanmelding is meewandelen niet mogelijk i.v.m. de organisatie!

Tevens dient u bij aanmelding op het kantoor, de kosten voor de wandeling te voldoen.

of

U kunt zich ook aanmelden via de mail tot woensdag 24 april o.v.v uw naam.
Het verschuldigde bedrag kunt u dan overmaken op rekening: NL02RAB00113824378.
Alleen de kosten betalen is géén aanmelding !!

Op de dag van de wandeling zelf kunt u zich echter niet meer aanmelden en zonder aanmelding is meewandelen niet mogelijk

Afmelden
U kunt zich afmelden tijdens kantooruren op het kantoor of bij één van de gidsen.