Welkom bij de introductie van Windows 11, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft dat is ontworpen om een naadloze en productieve ervaring te bieden voor zowel thuisgebruikers als professionals. Windows 11 bouwt voort op het succes van eerdere versies van Windows en introduceert verschillende nieuwe functies en verbeteringen om de manier waarop je werkt, speelt en creëert te verbeteren.

Enkele kenmerken van Windows 11 zijn onder andere:

  1. Nieuw ontwerp: Windows 11 heeft een vernieuwd ontwerp met een frisse en moderne uitstraling. Het introduceert onder andere een gecentreerde taakbalk, vernieuwde pictogrammen en nieuwe animaties om de gebruikerservaring te verbeteren.
  2. Optimalisatie voor productiviteit: Met Windows 11 kun je gemakkelijk multitasken dankzij nieuwe functies zoals Snap Layouts en Snap Groups, waarmee je vensters snel kunt ordenen en organiseren op je scherm. Daarnaast is er een nieuw functie genaamd “Desktops” die je helpt om meerdere virtuele desktops te gebruiken voor verschillende taken en projecten.
  3. Gaming-verbeteringen: Voor gamers biedt Windows 11 verbeterde prestaties, DirectX 12 Ultimate en DirectStorage ondersteuning voor snellere laadtijden, Auto HDR voor een betere kleurweergave, en integratie met Xbox Game Pass voor directe toegang tot een bibliotheek van games.
  4. Teams-integratie: Windows 11 integreert Microsoft Teams rechtstreeks in de taakbalk, waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken en te communiceren met collega’s, vrienden en familie.
  5. App Store-herontwerp: De Microsoft Store is opnieuw ontworpen en biedt nu een breder scala aan apps, waaronder zowel traditionele desktop-apps als apps die zijn gebouwd met behulp van de nieuw geïntroduceerde Windows Subsystem for Android, waardoor je Android-apps kunt uitvoeren op je Windows 11-pc.

Windows 11 belooft een verfijnde en intuïtieve gebruikerservaring te bieden met tal van nieuwe functies en verbeteringen die zijn ontworpen om je productiviteit te verhogen en je creativiteit te stimuleren. Of je nu werkt, speelt, creëert of communiceert, Windows 11 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je te helpen het meeste uit je digitale ervaring te halen.

Is uw interesse gewekt dan kunt u alvast zich vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst door op onderstaande afbeelding te klikken. U krijgt dan bericht wanneer dit evenement op de website staat met alle gegevens en u kunt boeken.

.