Welkom bij de introductie van de cursus Zentekenen, een boeiende en meditatieve reis naar de wereld van creativiteit en mindfulness. Zentekenen, ook bekend als Zentangle, is een vorm van tekenen die draait om het creëren van herhalende patronen en ontwerpen in een ontspannen en geconcentreerde staat.

Enkele belangrijke aspecten van de cursus Zentekenen zijn:

  1. Basisprincipes van Zentekenen: We beginnen met het verkennen van de basisprincipes van Zentekenen, inclusief de filosofie achter de praktijk, de materialen die je nodig hebt en de basistechnieken voor het creëren van Zentangle-patronen.
  2. Meditatie en mindfulness: Zentekenen is meer dan alleen een creatieve activiteit; het is ook een vorm van meditatie en mindfulness. Je leert hoe je je geest kunt kalmeren, stress kunt verminderen en in het moment kunt zijn door middel van tekenen en het creëren van herhalende patronen.
  3. Patronen en ontwerpen: We zullen verschillende Zentangle-patronen en ontwerpen verkennen, variërend van eenvoudige basispatronen tot meer complexe en intrigerende ontwerpen. Je zult worden aangemoedigd om je eigen unieke patronen te ontdekken en te creëren.
  4. Creativiteit en expressie: Zentekenen is een creatieve kunstvorm die ruimte biedt voor zelfexpressie en experimentatie. Je zult worden aangemoedigd om je eigen stijl te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten in het creëren van Zentangle-kunstwerken.
  5. Ontspanning en welzijn: Het beoefenen van Zentekenen kan een diep gevoel van ontspanning, kalmte en welzijn bevorderen. Je zult ontdekken hoe het regelmatig beoefenen van Zentekenen kan bijdragen aan een gezonde geestelijke en emotionele balans in je leven.

Kortom, de cursus Zentekenen biedt een inspirerende en verrijkende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de prachtige wereld van creativiteit en mindfulness. Of je nu op zoek bent naar een manier om te ontspannen, je creativiteit te stimuleren, of gewoon wat tijd voor jezelf wilt nemen, Zentekenen kan een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine.

Is uw interesse gewekt dan kunt u alvast zich vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst door op onderstaande afbeelding te klikken. U krijgt dan bericht wanneer dit evenement op de website staat met alle gegevens en u kunt boeken.

.